Despre hainute pe copilas.ro

A fost odata o mamica (si mai este) pe nume Alina. La un moment dat a primit in dar o fiica: Lea. Cu trecerea vremii mamica a observat ca poate cheltui sume foarte mari pentru asi imbraca fetita frumos. Dupa o vreme si-a golit dulapul si a vandut pe internet hainele care erau mici, multe primite cadou si unele nepurtate. Atunci a aparut aceasta idee: copilas.ro. Mai mult decat hainute, pasiune. Vremea a trecut si a mai primit inca 2 daruri, Ema, Andrei si bineinteles nici site-ul nu a ramas mai prejos. :)


marci hainute copii

De la bun inceput dorim sa mentionam ca doar prin seriozitate vom putea oferi un comert de calitate pe termen lung. Ne dam silinta in acest sens. Poate ati cumparat din diferite locuri hainute pentru copii si nu peste mult timp ati observat ca se deformeaza, se decoloreaza si bineinteles nu mai sta bine pe copil. Parintii sunt intr-o dilema: vor ceva de calitate si care sa stea bine pe copiii lor, dar nu ar vrea sa cheltuiasca mult pe copilul care creste vazand cu ochii si care nici prea atent cu hainele nu este.

Asa cum este mentionat si in cadrul produselor pe site, hainele sunt de doua categorii si din doua surse:

  - haine noi originale aflate la un pret mult redus fata de ceea ce este pe piata. Aceasta sunt produse ale unor marci consacrate si de o calitate ridicata. Pretul redus se datoreaza faptului ca sunt luate in sistem outlet. Sistemul outlet in Anglia si Sua presupune ca marfa din magazine care nu a fost vanduta intr-un sezon, se vinde catre comercianti la preturi mult inferioare si in cantitati mari. Sunt produse ale unor marci consacrate in domeniul vestimentatiei la preturi accesbile.

  - a doua sursa sunt haine second hand, tot produse originale de marca. Majoritatea acestora nu au urme de uzura, dar este specificat in dreptul fiecarei hainute starea in care se afla aceasta. In majoritatea cazurilor sunt haine noi la care le este rupta eticheta, haine noi cu o mica pata care iese la spalat sau haine care au fost spalate odata. Daca totusi aveti rezerve in cazul acestei categorii comandati foarte putine pentru a le testa.
Noi respectam decizia dvs. de aceea oferim ambele variante.

De ce si haine second hand?
Varianta scurta a raspunsului este urmatoarea: pentru ca in Romania nu este voie sa vinzi altfel aceste marci. Proprietarii multor marci nu au dat licenta de comercializare sau refuza sa intre pe piata din Romania. Practic nu e permis sa vinzi produse noi din aceste marci. Am fi putut oferi doar una din categorii spre vanzare, dar scopul site-ului copilas.ro este de a oferi la un pret mic produse de calitate pentru orice buzunar.

Toate produsele vor fi spalalate inainte de utilizare.


Daca esti un vizitator nou pe acest site iti recomandam sa citesti sectiunea de Intrebari frecvente: Click AICI!
| Versiunea desktop |
Copyright © 2019 copilas.ro | Sursa foto: freepik.com