Livrare si costuri

Comanda minima pentru o livrare este de 40 ron.
Pentru a putea testa serviciile noastre clientii noi nu au o comanda minima.
Puteti alege intre doua modalitati:
  • Curierat rapid - timp de livrare de maxim 24/48 de ore in zilele lucratoare. Taxa pentru livrare prin Curierat Rapid este de 13 ron, si este gratuita prin aceasta modalitate pentru colete ce depasesc valoarea de 179 ron. Costul este valabil pentru intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul firmei GLS si Cargus curier.
Returnare

Costul returnarii:
Va oferim returnare avantajoasa la un cost de doar 6 ron. Aceasta va fi scazuta din valoarea ce vi se va returna. Daca doriti returnare prin curier trimiteti coletul cu plata transport la destinatie prin Cargus Curier. Mentionati plata transport la destinatie.
Acceptam returul si prin Posta Romana dar veti suporta dvs. costul returului.

Returnati coletele la: 77 KIDBIT SRL, Str. Liviu Rebreanu 74, Satu Mare, cod 440121.
Ne puteti contacta telefonic si trimitem noi curierul la dvs. pentru a prelua produsele.
Produsele pot fi returnate in termen de maxim 15 zile de la data preluarii coletului de catre dvs.

* Daca ati primit un produs care prezinta un defect care nu era explicit mentionat pe site va rugam sa ne contactati. Daca consideram ca acel produs nu mai intra in circuitul comercial va rambursam prin cont bancar valoarea produsului fara a-l mai returna.

Situatii speciale
In cazul unui colet livrat si neridicat chiar si in lipsa avizului, se pot lua urmatoarele decizii:

- solicitarea platii in avans a viitoarelor colete

- refuzul de a mai livra colete catre acea persoana

- nu se mai pot retine produse ci comenzile pt. acea persoana se livreaza imediat

- daca clientul doreste retrimiterea coletului neridicat se va solicita plata taxelor de trimitere si retur: aprox 20 ron pt. posta romana, respectiv 15 pt. curier rapid.

- daca o comanda a fost retinuta un termen de zile iar clientul nu ridica coletul si nici nu doreste retrimiterea coletului, pe langa taxele de retur se poate adauga 10% din valoarea comenzii neridicate. (Costul estimat al retinerii unui colet 20 de zile + 15 zile la posta)

Depasirea repetata a termenului de rezervare, renuntarea repetata la produse pe perioada rezervarii, renuntarea la comenzi sau neridicarea coletului atrage suspendarea dreptului de a mai retine produse cu livrare ulterioara.

O comanda nu obliga automat la livrarea coletului.
| Versiunea desktop |